Μαραντόνα: Τα παιδιά του ζήτησαν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες!

Μαραντόνα: Τα παιδιά του ζήτησαν να μεταφέρουν τα λείψανά του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες!

maradona_33

bet365

Τα παιδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα ζήτησαν από το δικαστήριο να μεταφέρουν το σώμα του σε μαυσωλείο στο Μπουένος Άιρες και συγκεκριμένα στο Πουέρτο Μαδέρο.

Τα παιδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος πέθανε το 2020, ζήτησαν από το δικαστήριο να μεταφέρουν τα λείψανά του από ιδιωτικό νεκροταφείο σε μαυσωλείο στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Το αίτημα εξετάζεται από δικαστήριο του Μπουένος Άιρες, για την εκταφή των λειψάνων και τη μεταφορά τους υπό επαρκείς συνθήκες ασφάλειας και εμπιστευτικότητας, όπως διευκρινίζει το έγγραφο που επικαλείται ο Τύπος. Όσον αφορά το μαυσωλείο, βρίσκεται στο λιμάνι Μαδέρο κοντά στο κέντρο του Μπουένος Άιρες και στόχος της μεταφοράς του είναι να μπορεί ο κόσμος να αποτίσει φόρο τιμής στον «Θεό της μπάλας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο.

Την αίτηση υπογράφουν οι κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα, Τζιανίνα και Τζάνα, καθώς και η πρώην σύντροφός του Βερόνικα Οχέδα, μητέρα του μικρότερου γιου του, Ντιέγκο Τζούνιορ. Τα λείψανα του Μαραντόνα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ιδιωτικό νεκροταφείο της «Bella Vista», στα προάστια του Μπουένος Άιρες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα