Καρέτσας: Έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Γκενκ ο 16χρονος

Newsroom
καρέτσας

bet365

Το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Γκενκ πραγματοποίησε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο 16χρονος μεσοεπιθετικός ελληνικής καταγωγής, Κωνσταντίνος Καρέτσας.

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο βελγικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, τον 16χρονο -ελληνικής καταγωγής- αστέρα της Γκενκ.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο Καρέτσας έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Γκενκ, απέναντι στην Σερκλ Μπριζ. Ο 16χρονος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 88ο λεπτό του αγώνα, σε μια βραδιά που θα του μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του.

Ο Καρέτσας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κεντρίσει τα βλέμματα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του βελγικού ποδοσφαίρου, με τους ανθρώπους της χώρας να έχουν ήδη θέσει πολύ ψηλά τον πήχη, συγκρίνοντας τον ακόμα και με τον Εντέν Αζάρ.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται ένα εκ των κορυφαίων ταλέντων του Βελγίου ωστόσο αυτή τη στιγμή τον διεκδικούν τόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» (γεννήθηκε στο Βέλγιο) όσο και η Εθνική Ελλάδας καθώς από εκεί είναι η καταγωγή των γονιών του.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει απορρίψει κανένα ενδεχόμενο και έχει αφήσει τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά την εθνική που θα αποφασίσει να εκπροσωπήσει στο μέλλον.

«Πραγματικά δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Πηγαίνω διακοπές στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Το φαγητό, η κουλτούρα... Αυτό είναι κάτι που είναι δυνατό στην οικογένειά μας. Οι Έλληνες είναι περήφανοι, όπως και εγώ, που είμαι Έλληνας. Πολλοί άνθρωποι μου κάνουν αυτή την ερώτηση για την επιλογή για την εθνική ομάδα. Ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα. Από τη μία, η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, αλλά το Βέλγιο είναι η χώρα όπου πήρα τις ευκαιρίες. Άρα είναι μια δύσκολη απόφαση».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα