Εμμανουηλίδης: Σκόραρε με υπέροχο σουτ και βοήθησε την Βέιλε να βγει από την «επικίνδυνη ζώνη» (vid)

Εμμανουηλίδης: Σκόραρε με υπέροχο σουτ και βοήθησε την Βέιλε να βγει από την «επικίνδυνη ζώνη» (vid)

Νέο συμβόλαιο με την Βέιλε υπέγραψε ο Δημήτρης Εμαννουηλίδης (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πέτυχε ένα υπέροχο γκολ οδηγώντας την Βέιλε στην επικράτηση επί της Οντένσε με 3-2, ένα αποτέλεσμα που την οδήγησε εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η Βέιλε πήρε μία πολύ κομβική νίκη απέναντι στην Οντένσε με 3-2 και την προσπέρασε στην βαθμολογία καταφέρνοντας έτσι να βγει από την «επικίνδυνη ζώνη» (μένουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια). Σημαντική συνεισφορά στην επιτυχίας της αυτή είχε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που αγωνίστηκε βασικός και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα για το 3-1 με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν ουσιαστικά το νίκη με τελικό σκορ 3-2.

Στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας της Βέιλε, Τροτ γέμισε προς το αντίπαλο μισό του γηπέδου, ο αμυντικός της Οντένσε δεν υπολόγισε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα ο Έλληνας εξτρέμ να επωφεληθεί από την αδράνειά του και να γίνει κάτοχος της μπάλας. Έκανε την κούρσα κι έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, εκεί έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι και εκτέλεσε υπέροχα για το 3-1.

Δείτε το όμορφο γκολ του 23χρονου ποδοσφαιριστή:

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ που σημειώνει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης την φετινή σεζόν σε έξι συμμετοχές. Υπενθυμίζουμε πως μόλις πριν από περίπου τρεις μήνες ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Δανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

Τελευταία Νέα