Το «αντίο» της οικογένειας του ΠΑΟΚ στον Νίκο Τζαντζαρά

Το «αντίο» της οικογένειας του ΠΑΟΚ στον Νίκο Τζαντζαρά

Ο Νίκος Τζαντζαράς

bet365

Η «ασπρόμαυρη» οικογένεια αποχαιρέτησε τον Νίκο Τζαντζαρά, ο οποίος «υπήρξε ένας ντόμπρος, έντιμος και αθεράπευτα ρομαντικός ΠΑΟΚτσής», όπως τον χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Τζαντζαράς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών, μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια τα τελευταία δύο χρόνια με την επάρατο νόσο.

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Τζαντζαρά, εξέφρασαν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και Κυριάκος Κυριάκος, μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τζαντζαρά που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη γνωστή του γενναιότητα. Ο Νίκος υπήρξε ένας ντόμπρος, έντιμος και αθεράπευτα ρομαντικός ΠΑΟΚτσής, που με την χαρακτηριστική του φωνή γαλούχησε ραδιοφωνικά τους ακροατές του να σκέφτονται κριτικά και να υποστηρίζουν την ομάδα μας σε όλες τις μάχες για ανεξαρτησία σε όλα τα επίπεδα. Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι Νίκο…», έγραψε χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Νίκος υπήρξε ο φίλος με τον οποίο «τρωγόμουν» περισσότερο. Ο πιο γλυκός μπελάς, αλλά στο τέλος νομίζω οτι έκανε ο καθένας μας τον άλλον καλύτερο. Και τον αγαπούσα πολύ. Θα μου λείψει. Καλό ταξίδι Νίκο Τζαντζαρά, σ´ ευχαριστώ για όλα…»

Τέλος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανάφερε:

«Ο Νίκος Τζαντζαράς έφυγε σήμερα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, μετά από μία γενναία και αξιοπρεπή μάχη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

@Photo credits: ΑΡΧΕΙΟ
 

Τελευταία Νέα