Σαουδική Αραβία: Πήρε το πρωτάθλημα η Αλ Χιλάλ και άφησε δεύτερη την Αλ Νασρ του Κριστιάνο

Σαουδική Αραβία: Πήρε το πρωτάθλημα η Αλ Χιλάλ και άφησε δεύτερη την Αλ Νασρ του Κριστιάνο

al hilal

bet365

Η Αλ Χιλάλ μετά τη νίκη επί της Αλ Χαζέμ κατέκτησε και μαθηματικά το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αφήνοντας στη 2η θέση την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αλ Χιλάλ σφράγισε την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους επικράτησε της Αλ Χαζέμ με 4-1, έφτασε τους 89 βαθμούς και «κλείδωσε» τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στη 2η θέση με 77 βαθμούς η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για τους πρωταθλητές σκόραρε δις ο Μίτροβιτς με γκολ στο 15' και στο 45+3', ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς έδωσε ασίστ στο δεύτερο γκολ του συμπατριώτη του, Σέρβου, σέντερ φορ και στο 45+6' ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Το δεύτερο γκολ της Αλ Χιλάλ ήταν αυτογκόλ του Αλ Τζουγαΐντ.

Η εξαιρετική ομάδα του Ζέσους μέσα στη σεζόν έσπασε το παγκόσμιο σερί νικών με 34 συνεχόμενες επικρατήσεις, κατέκτησε το Super Cup και είναι στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο.

Από το ρόστερ της Αλ Χιλάλ ξεχωρίζουν ο αρχισκόρερ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς των 26 γκολ και οι Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάλκομ, Ρούμπεν Νέβες, Καλιντού Κουλιμπαλί και Μπόνο, ενώ ο Νεϊμάρ έκανε μόνο τρεις εμφανίσεις πριν τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

 

Τελευταία Νέα