Αναστασιάδης: «Μόνο η Παναγιά θα σας βοηθήσει»

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Μόνο η Παναγιά θα σας βοηθήσει»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΛ τόνισε πόσο σημαντική ήταν η νίκη της ομάδας του αλλά στάθηκε και στη κίνηση του Ναζλίδη.

Αν μη τι άλλο ήταν ευχαριστημένος. Δεν γινόταν διαφορετικά. Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες κόντρα σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και ο Αγγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε όλα στην συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για εμάς. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Μετά από τη πίεση της εβδομάδος με άσχημα αποτελέσματα μπόρεσαν να είναι καλύτεροι με διαφορά. Ένα παιχνίδι που πήγε στη παλικαριά, στη δύναμη.

Παρόλο που δεν ήταν η καλή μας εμφάνιση, όσον αφορά τη κυκλοφορία, είμαι περήφανος.. Ήταν όμως η καλύτερη εμφάνιση βάση αγωνιστικής πειθαρχίας. Τα παιδιά έχουν μεγάλη πίεση. Τους είπα μόνο η Παναγιά μπορεί να τους βοηθήσει. Η κίνηση του Ναζλίδη είναι κίνηση όλων των παικτών.

Οι δηλώσεις είναι πολύ εύκολες. Η δουλειά είναι δύσκολη. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και στη Παναγιά. Εγώ είμαι με τη Λάρισα. Ο πιο φανατικός οπαδός της ομάδας δεν υπάρχει περίπτωση να στεναχωρηθεί περισσότερο από μένα. Έχω να κοιμηθώ δέκα μέρες για να προστατέψω αυτή την ομάδα.

Τα παιδιά έχουμε ξαναπεί δεν έχουν αυτές τις εμπειρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρετε είχα έτοιμη και τη βαλίτσα. Τα μάζεψα τα πραγματάκια μου. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου. Η ασπίδα της Λάρισας είναι στα αποδυτήρια.

Δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Γνωρίζω τι γίνεται. Στην Ελλάδα είμαι. Καλώς ή κακώς τα είχα εκεί. Εμένα με διώχνουν δε φεύγω ποτέ από ομάδα. Εμένα μόνο με διώχνουν. Εγώ δε παρατάω ομάδα. Εκεί μέσα είναι η ψυχή μου.

Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Δεν αντιμετωπίζεται αυτό σε έναν μήνα. Εσείς μπορεί να γελάτε, εγώ όμως ευχαριστώ τη Παναγιά γιατί μας τα έδωσε. Στα Γιάννενα χάναμε 2 – 0 χωρίς λόγο. Όσο είμαι εδώ θα κάνω αυτό που κάνω. Αν δεν είμαι εδώ θα τα κάνει άλλος καλύτερα.

Ο Ντοντό τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και δε ξέρω αν θα προλάβει και τον ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα ήρθε από τραυματισμό. Ο Ντοντό θα ξεκινήσει να κάνει προπονήσεις σε δέκα μέρες. Περιμένετε να παίξει μπάλα με τον ΠΑΟΚ;»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα