Τσιώλη για... απόλυτο αφεντικό θέλει η ΑΕΛ

Τσιώλη για... απόλυτο αφεντικό θέλει η ΑΕΛ

Τσιώλη για... απόλυτο αφεντικό θέλει η ΑΕΛ

bet365

Την επιστροφή του Σάκη Τσιώλη, θα επιχειρήσει η διοίκηση της ΑΕΛ, που θέλει ν α του δώσει τα... κλειδιά και να επανορθώσει για το καλοκαίρι.

Ημέρα ριζικών αλλαγών, είναι η σημερινή για την ΑΕΛ, η οποία αιφνιδίως «ξήλωσε» όλο το τεχνικό επιτελείο, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και αυτής των Νέων, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση. Και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, ο εκλεκτός για την θέση του Άγγελου Αναστασιάδη - και όχι μόνο - είναι ο Σάκης Τσιώλης!

Σίγουρα, στο πρώτο άκουσμα του ονόματος δημιουργούνται ερωτηματικά, όμως υπάρχουν και αρκετές εξηγήσεις. Και το gazzetta.gr τις... έχει και σας τις παρουσιάζει. Οι άνθρωποι των «βυσσινί» αναμένεται να κάνουν μία προσπάθεια να επανορθώσουν για τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι και είναι έτοιμοι να θυσιάσουν, ότι χρειαστεί.

Οι άξονες της ανάδειξης του Σάκη Τσιώλη ως εκλεκτού, είναι δύο, το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και αυτό του κόσμου. Συγκεκριμένα, σε αντίθεση με τον... αντιπαθή στην πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΛ, Άγγελο Αναστασιάδη, τον «ΠΑΟΚτσή» όπως τον αποκαλούν, ο Σάκης Τσιώλης έχει εκτόπισμα στην πόλη. Και η παρουσία του μπορεί να αλλάξει την εικόνα, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις κερκίδες. Όσο για το αγωνιστικό, είναι αυτός που οδήγησε στην άνοδο και ένας προπονητής που δεδομένα μπορεί να βοηθήσει!

Ενδεχόμενη επιστροφή του, βέβαια, χρειάζεται όπως αναφέραμε, μεγάλες θυσίες, μερικές από τις οποίες ήδη έχουν δρομολογηθεί. Η διοίκηση θα πρέπει να επανορθώσει για την στάση της το καλοκαίρι, απέναντι στον έμπειρο προπονητή, τον οποίο και άδειασε μετά το διαζύγιο. Είχαν ειπωθεί πολλά και είχαν αφεθεί - εσκεμμένα - στον αέρα υπονοούμενα, για τα... συγγενικά πρόσωπα που ήθελε δίπλα του και τις μεταγραφές που ζητούσε, για μη επαγγελματική στάση, και πολλά άλλα.

Η διοίκηση της ΑΕΛ, λοιπόν, δεν επιχειρεί να αλλάξει μόνο προπονητή, αλλά όλη την νοοτροπία της και θέλει τον Σάκη Τσιώλη και πάλι ως "αρχιστράτηγο" όπως ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας τον είχε ονομάσει. Και ήδη έχει προχωρήσει στις πρώτες κινήσεις που μπορούν να... στρώσουν τον δρόμο της επιστροφής. Όχι γιατί ζητήθηκε από την διοίκηση, αλλά σε ένδειξη καλής θέλησης, που θα μπορούσε να πείσει τον έμπειρο τεχνικό να... σηκώσει μανίκια.

«Ήθελε να βάλει τον γιο του Βαγγέλη Τσιώλη να διαλέξει τους προπονητές της Κ20 και κ17. Και του λέω όχι έχω διαλέξει ήδη τον Σάκη Αναστασιάδη. Ο Σάκης Τσιώλης δεν τον ήθελε», δήλωνε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ το καλοκαίρι. Ο Σάκης Αναστασιάδης, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν...

«Ο Κυπαρίσσης μου είπε μετά από αυτό «μου έρχεται να τον βαρέσω». Επί λέξη. «Εγώ είμαι Μακεδόνας δε μπορεί να με προσβάλει κανένας» μου είπε» αποκάλυπτε στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ. Και ο Θωμάς Κυπαρίσσης, επίσης αποτελεί παρελθόν.

Αυτά, είναι τα μηνύματα που στέλνει η διοίκηση. Πριν γίνει το πρώτο ραντεβού... Τώρα, προετοιμάζεται το έδαφος, για να είναι πιο εύκολη η προσέγγιση. όσο εύκολη μπορεί να είναι, μετά από όσα έγιναν το καλοκαίρι. Μηνύματα για να δείξουν στον Τσιώλη, πως, αν πει το "ναι" θα είναι το απόλυτο αφεντικό. Το πως θα χειριστεί το θέμα η διοίκηση των «βυσσινί» και πως πείσει τον Τσιώλη, είναι κάτι που αποτελεί ερωτηματικό.

Πάντως, παρά τις δυσκολίες, οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι θα βρει πρόσφορο έδαφος για κουβέντα. Παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει και από τον Ηρακλή, ο οποίος άλλωστε, φαίνεται να καταλήγει οριστικά στον Σάββα Παντελίδη. Το αν η κουβέντα που θα γίνει, θα μπορέσει να οδηγήσει στην μεγάλη επιστροφή, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα. Αρκετά σύντομα, αφού οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα