Απαντάει (θετικά) ο Τσιώλης

Απαντάει (θετικά) ο Τσιώλης

Απαντάει (θετικά) ο Τσιώλης

bet365

Εγινε η συνάντηση μεταξύ της ΑΕΛ και του Ελληνα τεχνικού. Τι ζήτησε ο Τσιώλης και γιατί πάμε για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οπως όλα δείχνουν ο Σάκης Τσιώλης θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΛ όπως άλλωστε είχαμε γράψει από το πρωί. Η κρούση από την ΑΕΛ έγινε και ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται την Τρίτη ν' απαντήσει θετικά στην πρόταση του Αλέξη Κούγια για να είναι ο αντικαταστάτης του Αγγελου Αναστασιάδη.

Βεβαίως ο Τσιώλης ζήτησε εκτός από το τεχνικό τιμ που θέλει μεταξύ άλλων ν' αποκατασταθεί και το όνομά του για τα όσα είχαν γίνει το καλοκαίρι. Οπως φαίνεται υπάρχει η καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα