Γιαλιάς σε παίκτες: «Μα γαμ@@@@@ και φύγανε» (vid)

Gazzetta team
Γιαλιάς σε παίκτες: «Μα γαμ@@@@@ και φύγανε» (vid)

bet365

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς, καθώς μετά την ήττα από τον Αγροτικό στον Εύοσμο τα έχωσε στους παίκτες της ομάδας του αναφέροντας μεταξύ άλλων «μας γαμή@@@@ και φύγανε».

Τα Τρίκαλα φέτος έχουν βλέψεις για άνοδο, ωστόσο η πρεμιέρα δεν ήταν και η καλύτερη δυναρή, χάνοντας και μάλιστα εύκολα από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο που με 3-1. Μετά το τέλος του ματς ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Γιαλιάς μάζεψε τους παίκτες και τους την είπε άσχημα. Συγκεκριμένα άρχισε να φωνάζει λέγοντας: «Ορίστε, κοιτάξτε τα χάλια μας, οι άλλοι μάγκες είναι, μας γαμ@@@@ε και φύγανε. Να πάτε να… ρε, είναι εικόνα αυτή; Είστε ξεφτίλες, σας ρεζίλεψαν Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί και να φύγει». Από την πλευρά τους οι παίκτες έχοντας σκυμμένο το κεφάλι δεν μιλούσαν καθόλου.

Στην συνέχεια ο Γιαλίας μίλησε στον αρχηγό του ΑΟΤ Παντελή Ριζογιάννη λέγοντάς του: «Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε πέντε κάθε εβδομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα