Απόντες διεθνείς και Αλμέιδα!

Απόντες διεθνείς και Αλμέιδα!

Γιώργος Τσακίρης
Απόντες διεθνείς και Αλμέιδα!

bet365

Χωρίς τους ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές των χωρών τους και του Πορτογάλου φορ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ξεκίνησε η δουλειά στην ΑΕΚ.

Επιστροφή στην Αθήνα για τον Ζοσέ Μοράις και ταυτόχρονα στις προπονήσεις για την ΑΕΚ και τους ποδοσφαιριστές της. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του και γύρισε σήμερα το πρωί στην Ελλάδα.

Εννοείται πως από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την ανδρών Μάνταλος και Μπακασέτας, στην Ελπίδων ο Γαλανόπουλος και στη Σουηδία ο Γιόχανσον.

Μοναδικό ξαφνικό πρόβλημα και απουσία ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ έμεινε κλινήρης σπίτι του λ;oγω γαστρεντερίτιδας. Μάλιστα θα παραμείνει σπίτι του έως ότου ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του προκειμένου να προστατευθούν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα