Συγκροτήθηκε η ΚΕΔ, ανακοινώσεις την Πέμπτη

Δημήτρης Τομαράς
Συγκροτήθηκε η ΚΕΔ, ανακοινώσεις την Πέμπτη

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης συγκρότησε την ΚΕΔ η οποία θ' ανακοινωθεί την Πέμπτη. Δύσκολα αγωνιστική μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Την Πέμπτη θ' ανακοινωθεί η νέα ΚΕΔ στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, καθώς φαίνεται πως οριστικά επήλθε η συμφωνία όσον αφορά στα πρόσωπα. Όλα πλέον είναι έτοιμα για restart του... πολύπαθου πρωταθλήματος αλλά όχι για το προσεχές Σαββατοκύριακο μιας και τελικά η απόφαση για αναβολή της συγκεκριμένης αγωνιστικής που είχε ληφθεί από την περασμένη εβδομάδα θα υπερισχύσει.

Η ίδια πληροφορία -ότι δηλαδή δεν θα προλάβουν για να γίνει η αγωνιστική μέσα στο ΣΚ- φαίνεται πως προκύπτει και από την μεριά του κ. Κουτσοκούμνη και από την πλευρά της ΕΠΟ. Όπως και αν έχει, ένα ακόμη βήμα για να αρχίσει επιτέλους ξανά η δράση έχει γίνει ή για την ακρίβεια με επίσημο τρόπο θα γίνει το πρωί της Πέμπτης με συγκεκριμένες ανακοινώσεις προσώπων. Παρά τις διάφορες φήμες και διαρροές, τόσο ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης όσο και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να τοποθετηθούν για κάτι περισσότερο και παραπέμπουν στην επίσημη ενημέρωση!

 

Τελευταία Νέα