Τσεκάρει παίκτες στο «Τσίρειο» ο ΠΑΟΚ (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Τσεκάρει παίκτες στο «Τσίρειο» ο ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Στις κερκίδες του «Τσιρείου» βρίσκεται ο Κώστας Μαλιούφας και παρακολουθεί την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, με τα βλέμματα στραμμένα πάνω στον Πορτογάλο Νούριο Φορτούνα της ΑΕ Λεμεσού.

Ο Κώστας Μαλιούφας, που πρόσφατα εντάχθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρακολουθεί μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΑΕΛ, Αντρέα Γιάπα, από τα επίσημα του Τσιρείου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «protathlima.com», την αναμέτρηση του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι Κύπριοι γνώριζαν για την παρουσία του απεσταλμένου του ΠΑΟΚ, μετά από μια ανακοίνωση που έχει βγάλει το γραφείο του μάνατζερ του Πασχάλη Παπαδόπουλου, ενώ τονίζουν στα ρεπορτάζ τους, ότι στο στόχαστρο του «Δικεφάλου» είναι ο Πορτογάλος αριστεροπόδαρος μπακ, Νούριο Φορτούνα και ο μεσοεπιθετικός Αλί Σαβανέ.

Ο Φορτούνα, που έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ, είναι δανεικός από την πορτογαλική Μπράγκα, ενώ ο Σαβανέ, χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, βρίσκεται στον πάγκο.

Πάντως και μόνο ότι αντίπαλος της ΑΕΛ είναι ο ΑΠΟΕΛ δεν αποκλείει και την περίπτωση ο Κώστας Μαλιούφας να βλέπει και τον διεθνή Κύπριο επιθετικό των «πορτοκαλί», Πιέρο Σωτηρίου, για τον οποίο πρόσφατα γράφθηκε ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, παρά τις υπερβολικές απαιτήσεις της κυπριακής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα