Το σχέδιο Μπέντο και ο τραυματισμός Καρντόσο

Δημήτρης Τομαράς
Το σχέδιο Μπέντο και ο τραυματισμός Καρντόσο

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο είχε ερυθρόλευκα... μάτια στο ματς της Γιουνγκ Μποις με Σιόν και έχει έτοιμη την 11άδα. Χτύπησε και έκανε ράμματα ο Καρντόσο.
Ώρα... Γιουνγκ Μποις για τον Ολυμπιακό με τον Μπέντο και τους συνεργάτες του να κάνουν το... τσεκάρισμα στην προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στο ματς της Κυριακής με την Σιόν. Υπήρχε δε η πιθανότητα να είναι και ο ίδιος ο Ίβηρας εκεί.
Ανάλογη... κατασκοπεία έγινε μία ημέρα πριν και στο ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ. Ως προς την 11άδα με την Γιουνγκ Μποις ο Μπέντο δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι. Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, Ρέτσος αριστερά και Φιγκέιρας δεξιά στην άμυνα, Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της και τριάδα άξονα με Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Φορτούνη. Στα δύο... φτερά οι Ελιουνούσι και Σεμπά και φορ ο Ιντέγε.
ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Ο Παραγουανός πάνω στο διπλό του Σαββάτου είχε μία... μονομαχία και χτύπησε. Έκανε ακολούθως ράμματα και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται. Με δεδομένο πάντως πως παίκτες όπως ο Μποτία έχουν κάνει ράμματα εν μέσω αγώνα και συνέχισαν δεν φαίνεται ο Καρντόσο να έχει... θέμα ενόψει Πέμπτης. Θα φανεί πάντως και στην πορεία.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα