Προσφυγή και... επαναφορά απειλής για Grexit!

Δημήτρης Τομαράς
Προσφυγή και... επαναφορά απειλής για Grexit!

bet365

Για πιθανότητα Grexit κάνουν λόγο κύκλοι της ΕΠΟ με αφορμή την προσφυγή που θα καταθέσει κατά του διορισμού της διοικούσας επιτροπής ο Ανδρέας Μαλάτος.

Σας είχε λείψει καθόλου ο όρος Grexit για το ποδόσφαιρό μας; Αν ναι, τότε επανήλθε προκειμένου να μην νιώθετε και εσείς αγωνία. Ο λόγος που επανήλθε δεν είναι άλλος από την προσφυγή που θα καταθέσει το πρωί της Τρίτης πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου Ανδρέας Μαλάτος.

Θα είναι προσφυγή ουσιαστικά κατά της FIFA και της ΕΠΟ και θα αφορά τον διορισμό της διοικούσας επιτροπής. Κύκλοι της ελληνικής Ομοσπονδίας επισήμαναν πως οποιαδήποτε παρέμβαση εξωθεσμικών και μη εξουσιοδοτημένων οργάνων του ποδοσφαίρου μπορεί να κινήσει διαδικασίες Grexit, διότι εκτός των άλλων προσβάλλει το αυτοδιοίκητο. Και επειδή πρόκειται για μία ακριβώς τέτοια περίπτωση ο κίνδυνος είναι ξανά ορατός! Επίσης υπάρχει η πληροφορία πως οι FIFA και UEFA είναι ήδη ενήμερες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα