Μχιταριάν: «Εγώ φταίω, όχι ο Μουρίνιο»
Ο Αρμένιος χαφ έχει ξεκινήσει στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων» και ξέρει πως από τη στιγμή που του δίνονται οι ευκαιρίες, οφείλει πλέον να δείχνει ότι τις αξίζει προκειμένου να διατηρηθεί στο αγωνιστικό πλάνο του Πορτογάλου κόουτς.
«Είναι δικό μου το φταίξιμο που άργησα τόσο πολύ να παίξω. Έκανα άσχημο παιχνίδι απέναντι στη Σίτι, όμως συνέχισα να δουλεύω. Δούλεψα πολύ για να πάρω νέα ευκαιρία και τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν είχα καταφέρει να πάρω χρόνο συμμετοχής στο ξεκίνημα. Είναι σημαντικό για εμένα να είμαι κομμάτι της Γιουνάιτεντ και ξέρω πως υπάρχουν πέντε – έξι ποδοσφαιριστές στην ίδια θέση με εμένα στο ρόστερ, οπότε θα φροντίσω να δείχνω ότι μπορώ να βοηθήσω» ήταν τα λόγια του Μχιταριάν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.