Δεν θέλουν να πιέσουν τον Καπίνο, ενοχλήσεις ο Μάρτινς

Δημήτρης Τομαράς
Δεν θέλουν να πιέσουν τον Καπίνο, ενοχλήσεις ο Μάρτινς

bet365

Ο Καπίνο δείχνει πλέον ιδιαίτερα ανεβασμένος αλλά στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να τον πιέσουν για ΠΑΣ Γιάννινα. Ενοχλήσεις για Μάρτινς αλλά δεν ανησυχούν στην ομάδα.

Ο Στέφανος Καπίνο έχει κάνει σημαντική πρόοδο στις προπονήσεις, έχοντας μπει πλέον στην τελική ευθεία για την πλήρη επάνοδό του. Δείχνει να είναι κοντά στο 100% και σε θέση προσφέρει, ωστόσο από μεριάς Ολυμπιακού δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να τον πιέσουν για να παίξει με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πιο πιθανό είναι να παίξει βασικός στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Πάντα βέβαια τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν την Κυριακή, καθώς τα λάθη του Νικόλα Λεάλι και η εν γένει εικόνα του έχουν προβληματίσει για τα καλά την ομάδα. Κατά τα άλλα ο Μάρτινς είχε δεχθεί κάποια χτυπήματα στα πόδια του στο ματς με ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος είχε ορισμένες ενοχλήσεις αλλά στο ερυθρόλευκο... στρατοπέδο δεν δείχνουν να ανησυχούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα