Δοκιμάζει αμυντικό μέσο, φέρνει άλλους τρεις η ΑΕΛ

Δοκιμάζει αμυντικό μέσο, φέρνει άλλους τρεις η ΑΕΛ

Δοκιμάζει αμυντικό μέσο, φέρνει άλλους τρεις η ΑΕΛ

bet365

Σε τέσσερις θέσεις... ψάχνεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΑΕΛ. Δοκιμάζεται αμυντικός μέσος από την Αφρική, που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Σε φουλ ρυθμούς έχει τις μηχανές της η ΑΕΛ, που δουλεύει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει Γενάρη. Οι «βυσσινί» έχουν άμεση ανάγκη από ενίσχυση, προκειμένου να βρει λύσεις σε θέσεις που «πονάει» και να βελτιώσει τόσο την εικόνα της, όσο, κυρίως, την βαθμολογική της θέση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, οι θέσεις που θα υπάρξει ενίσχυση, είναι τέσσερις, μία σε κάθε γραμμή και όλες στον άξονα, εκεί, δηλαδή που... πονάει.

Πρώτος στόχος, ένας παίκτης στο κέντρο, καθαρό αμυντικό χαφ, που θα... απελευθερώσει τους παίκτες που θα παίζουν δίπλα του και έχουν δημιουργικά "χαρίσματα". Μάλιστα, ήδη υπάρχει μία επιλογή, ο Αφρικανός Λελογκονόλο Μεσαλέσα, ή... αλλιώς Βιεϊρά, ο οποίος έκανε μία προπόνηση με την ΑΕΛ και είναι υπό δοκιμή. Τα πρώτα στοιχεία που έχει δείξει είναι θετικά, όμως ακόμα δεν υπάρχει απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, αφού εκεί εντοπίζεται ένα από τα πιο αδύνατα σημεία του ρόστερ και θα χρειαστεί μία προσθήκη παίκτη και μάλιστα «εντεκαδάτου». Μία περίπτωση είναι αυτή του Μαραγκού, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΛ θέλει ένα παίκτη στην κορυφή της επίθεση, όπου μαζί με τους Μαρουκάκη και Καπό θα είναι το «τρίο» στην γραμμή κρούσης, με τον Ναζλίδη να λογίζεται και επίσημα - αν ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση - ως περιφερειακός επιθετικός. Μία θέση που ξέρει καλά, δηλαδή και μέχρι στιγμής, δείχνει να αποδίδει ακόμα καλύτερα σε αυτή, σε σχέση με όταν έπαιζε στην κορυφή.

Τέλος, δεδομένο φαντάζει ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας τερματοφύλακας, που θα καλύψει το κενό που άφησε η - επεισοδιακή - αποχώρηση του Ντεγκρά και θα παλέψει με τον Ξενοδόχοφ για την θέση κάτω από τα δοκάρια και την... φανέλα του βασικού. Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις, δύο από τις οποίες είναι από την Ελληνική αγορά, όμως ακόμα δεν υπάρχουν εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα