«Κλείνει» Ταπόκο ο Πανιώνιος (vid)

Γιώργος Ντυμένος
«Κλείνει» Ταπόκο ο Πανιώνιος (vid)

bet365

Ο 24χρονος μέσος φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» των «κυανέρυθρων» για τον χώρο της μεσαίας γραμμής
Για την απόκτηση ενός παίκτη στον άξονα θα κινηθεί ο Πανιώνιος τον χειμώνα. Στην πλατεία φαίνεται πως θα παραχωρήσουν δανεικούς τους Πινιώτη και Κρητικό ώστε να πάρουν παιχνίδια και έτσι θα απομείνουν με δύο «κόφτες» (Κόρμπο, Σιώπη) «συν» τον Σαββίδη που όμως είναι ποιο δημιουργικός μέσος. Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες οι «κυανέρυθροι» θα αποκτήσουν τον Κέβιν Ταπόκο που φέρεται μάλιστα να είναι ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό τους.
Πρόκειται για τον 24χρονο ανασταλτικό μέσο της Ρόγιαλ Μουσκρόν, που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελγίου. Με καταγωγή από την Μπουρκίνα Φάσο, αλλά γεννημένος στη Λαβάλ της Γαλλίας και με συμμετοχές στην Under-16 των «τρικολόρ», ο Ταπόκο «φοίτησε» στα ποδοσφαιρικά «φυτώρια» της Λιόν. Το 2012 σε ηλικία 20 ετών βρέθηκε στην Ελβετία και την Λοζάνη, ενώ από το 2013 είναι κάτοικος Βελγίου. Αρχικά στην Ντέσελ Σπορτ (23/2), μετά στην Λέουβεν (15/1) και το τελευταίο εξάμηνο στην Ρόγιαλ Μουσκρόν. Ο νεαρός βλέπει τον κόσμο από τα 197 εκατοστά και αυτό είναι το μεγάλο του «προσόν». Η δύναμη και το ύψος του.
Στην λίστα της ομάδας είναι και ο Παναγιώτης Μπάλας. Ο νεαρός χαφ δεν θα συνεχίσει στην Γκροσάσπαχ, ομάδα της 3ης Γερμανία και φαίνεται πως «ψάχνεται» να επαναπατριστεί. Στην Νέα Σμύρνη εξετάζουν αρκετά σοβαρά την περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα