Ρόλο - κλειδί και ο Μιλιβόγεβιτς

Ρόλο - κλειδί και ο Μιλιβόγεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ρόλο - κλειδί και ο Μιλιβόγεβιτς

bet365

Στα μεταγραφικά δεδομένα του Ολυμπιακού σημαντικό ρόλο θα παίξει και το τι μέλλει γενέσθαι με Μιλιβόγεβιτς. Ρώσοι, Άγγλοι και Μπενφίκα μπορούν να δώσουν τα λεφτά που ζητάει η ομάδα.

Ο "Μίλι" είναι μία εξαιρετικά σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό αλλά όπως ισχύει και για πολλούς άλλους παίκτες (Καρντόσο, Ιντέγε, Ρέτσο, Σεμπά, Φορτούνη κ.ά.) είναι και αυτός στο μεταγραφικό... κάδρο για τον Γενάρη. Ομάδες όπως η Βαλένθια δεν μπορούν να φτάσουν στα επίπεδα των 12 και πλέον εκατ. ευρώ που ζητούν οι Πειραιώτες. Στο Λιμάνι φτάνουν σε αξιώσεις βέβαια ακόμα και στα 15 εκατ. ευρώ. Χρήματα που μπορούν να δώσουν Άγγλοι από Πρέμιερ, Ρώσοι αλλά και η Μπενφίκα που πάντα κοιτάζει και ενδιαφέρεται για παίκτες από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η υπόθεση Μιλιβόγεβιτς έχει ρόλο - κλειδί στα μεταγραφικά: μένει να φανεί εάν θα παίξει αυτόν τον ρόλο άμεσα και τον Γενάρη ή το καλοκαίρι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα