Κόκκινο... restart για Ανσαριφαρντ

Gazzetta team
Κόκκινο... restart για Ανσαριφαρντ

bet365

Ο Ολυμπιακός δείχνει ξανά μια διάθεση να ενεργοποιηθεί δυναμικά για την περίπτωση Ανσαριφαρντ. Διατηρείται στην λίστα και ο Βέλλιος.
Προς το παρόν για την περίπτωση του Ιρανού άσου τίποτα δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο και δεδομένο. Ωστόσο ο παίκτης παραμένει για τα καλά στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό κάδρο. Οι Πειραιώτες έχουν και την δυναμική και την οικονομική επιφάνεια να καλύψουν το κόστος μιας τέτοιας κίνησης και το buy out του παίκτη. Ο Ολυμπιακός μπορεί εφόσον το οριστικοποιήσει και το αποφασίσει να βάλει στην τελική της ευθεία μια τέτοια υπόθεση. Πλην όμως υπάρχει το θέμα με την στάση του παίκτη και του ατζέντη του αλλά και τα υπό διαμόρφωση δεδομένα του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού. Πρώτα είναι οι αποχωρήσεις και μετά οι όποιες αφίξεις. Εξάλλου με Ιντεγε και Καρντοσο έχει ήδη δυο μεγάλα συμβόλαιά φορ ενώ ο άσος του Πανιωνίου δεν θα δεχθεί τόσο εύκολα να πάει ως τρίτος φορ σε μια ομάδα. Κατά τα αλλα γίνεται λόγος και για σενάριο για νέα επαφή του ατζέντη του Καρίμ με Ολυμπιακό. Τέλος αρκετές πηγές κρατούν... ζεστό το όνομα του Βελλιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα