O Αβραάμ μετά τον Ολυμπιακό (vids)

O Αβραάμ μετά τον Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
O Αβραάμ μετά τον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Η τελευταία του χρονιά στο Λιμάνι ήταν το '14. Έφυγε με την προοπτική να γυρίσει έναν χρόνο μετά. Το Gazzetta.gr παρουσιάζει τα πεπραγμένα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην μετά Ολυμπιακό εποχή.

Το... μοιραίο ματς για τον 32χρονο σήμερα Αβραάμ Παπαδόπουλο έμελλε να είναι το Ολυμπιακός - Νίκη Βόλου. Ένας Έλληνας στόπερ που μετά τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό που είχε, δεν είχε επανέλθει ποτέ στα ίδια επίπεδα έφυγε από τον Ολυμπιακό εκείνη την χρονιά κυρίως λόγω Μίτσελ. Ουσιαστικά ο Αβραάμ δεν ήθελε με τίποτα να παίζει με τον συγκεκριμένο τεχνικό και έτσι προτίμησε την λύση της Τουρκίας και της Τραμπζονσπόρ με την προοπτική πως έναν χρόνο μετά θα γύριζε...

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου του 2014 όταν τον ανακοίνωσε η ομάδα της Τραπεζούντας. Εκείνη την χρονιά είχε 5 ματς στην Λίγκα της Τουρκίας και άλλα 5 στηΝ Ευρώπη. Έβαλε 1 γκολ με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ και είχε 1 ασίστ. Ακολούθησε η επιλογή της Κίνας και της Σανγκάι Σενχούα. Με τους Κινέζους οι επιδόσεις του ήταν καλύτερες. Είχε 23 ματς στο πρωτάθλημα με 1 γκολ και 2 ασίστ και 1 παρουσία στο Κύπελλο. Το 2016 ακολούθησε η Ιαπωνία και η Γιουμπίλο Ιβάτα. Εκεί έβγαλε 14 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Στην Ιαπωνία πάντως δεν έμειναν τόσο ευχαριστημένοι από την εν γένει ανασταλτική του παρουσία. Θυμίζουμε πως με Ολυμπιακό ο Αβραάμ έχει 175 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...
8/6 2012: Στην πρεμιέρα του Euro, στο ματς με την Πολωνία τα δύσκολα για την Εθνική μας ξεκίνησαν νωρίς Μόλις στο 37' Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αφήνει την θέση του στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, λόγω τραυματισμού και συγκεκριμένα ρήξη χιαστών. Χάνει σχεδόν όλη την επόμενη σεζόν παίζοντας μόλις επτά ματς, στα οποία σκόραρε τρία γκολ. Από εκεί και πέρα δεν έπιασε το επίπεδο που είχαν συνηθίσει άπαντες και ενώ είχε προηγηθεί και επέμβασή του. Ο Ολυμπιακός και τότε τον στήριξε με νέο συμβόλαιο ενώ γενικότερα ο Αβραάμ στο Λιμάνι και ως αρχηγός εισέπραξε πολλή αγάπη και εκτίμηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα