Προτάθηκε στη Γάνδη ο Ανσαριφάρντ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Προτάθηκε στη Γάνδη ο Ανσαριφάρντ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Βέλγιο, η Γάνδη προστέθηκε στους υποψήφιους μνηστήρες για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Από την Ελλάδα, την Γερμανία και την Ολλανδία μέχρι το Βέλγιο, ο Ιρανός επιχειρεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν στον κάδρο τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού με τον εκπρόσωπο του να ψάχνει για συμβόλαιο που θα ξεπερνά τις 700.000 ευρώ, σχεδόν εξαπλάσιο δηλαδή από τις απολαβές του στον Πανιώνιο.

Ο πρώην παίκτης της Οσασούνα έχει προταθεί μεταξύ άλλων και στην Γάνδη. Τα «βουβάλια» έχουν βγει στην αγορά ψάχνοντας για έναν αξιόπιστο φορ.

Ο Ανσαριφάρντ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, ωστόσο τα χρήματα που προτίθενται να διαθέσουν οι Βέλγοι απέχουν παρασάγγας από τις απαιτήσεις που εγείρει η πλευρά του Ιρανού.

Άλλωστε η οικονομική πολιτική της Γάνδης δεν επιτρέπει τέτοιου είδους ανοίγματα. Ως εκ τούτου για να σημειωθούν εξελίξεις θα πρέπει προηγουμένως να πέσει το κασέ του Ανσαριφάρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα