«Κλεισμένος» ο Κυριακίδης στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
«Κλεισμένος» ο Κυριακίδης στον Ατρόμητο

bet365

Στο Περιστέρι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Παύλος Κυριακίδης, που τα έχει βρει σε όλα με τον Ατρόμητο και απομένει να πάρει την ελευθέρας του από τον Ηρακλή. Κοιτάει για ακόμα ένα εξτρέμ ο Κορακάκης!

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έχουν κάνει προσφυγή κατά του Ηρακλή είναι και ο Παύλος Κυριακίδης. Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή απασχολεί τον Ατρόμητο και πλέον η περίπτωσή του φαίνεται να έχει... τελειώσει για τους Περιστεριώτες.

Το μόνο που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρας του, κάτι που είναι θέμα χρόνου. Ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και μόλις μείνει ελεύθερος θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.

Πέρα του Κυριακίδη όμως, στο Περιστέρι αναζητούν ακόμα ένα εξτρέμ. Θέλουν έναν ποδοσφαιριστή, που μαζί με τους υπάρχοντες θα βοηθούν τον Ατρόμητο στο δημιουργικό παιχνίδι. Άλλωστε, τον Κυριακίδη ο Γιώργος Κορακάκης, τον υπολογίζει περισσότερο σαν χαφ που μπορεί να βοηθήσει και στα πλάγια με τις μεγάλες ομάδες, όταν και θα θέλει να κλείσει χώρους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα