Στον Πλατανιά ο Μοτσούλιακ
Επένδυση για το μέλλον στον Πλατανιά. Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του νεαρού Ουκρανού επιθετικού, Ρενάτ Μοτσούλιακ για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή αρχικά να ενσωματώνεται στην Κ-20 της ομάδας.
Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της κρητικής ομάδας με τον παίκτη να βρίσκεται πάντοτε στο μικροσκόπιο του Γιώργου Παράσχου και για την πρώτη ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Ρενάτ Μοτσούλιακ (Rienat Mochuliak). O νεαρός Ουκρανός μεσοεπιθετικός (15/2/1998) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια και αρχικά θα ενσωματωθεί στην Κ20, πρόκειται όμως για έναν παίκτη που αποτελεί για τον Πλατανιά μια επένδυση για το μέλλον.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
