Με τους βασικούς ο Ανσαριφάρντ!

Θοδωρής Βασίλης
Με τους βασικούς ο Ανσαριφάρντ!

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ βασικό.

Εδώ και είκοσι ημέρες όπως είναι γνωστό το θέμα που καίει τον Πανιώνιο είναι η μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οι «κυανέρυθροι» ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ιρανού επιθετικού με τους Πειραιώτες να καλύπτουν την ρήτρα των 400.000 ευρώ.

Η μεταγραφή όμως κολλάει στα θέλω του Ανσαριφάρντ και συγκεκριμένα στις τρελές απαιτήσεις του Ιρανού μάνατζερ με αποτέλεσμα η μεταγραφή να έχει κολλήσει. Τα τερτίπια του Ρέζα Φεζάλι έχουν φέρει τον Παιώνιο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη θέση αφού θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τον ποδοσφαιριστή του και το πως μπορεί να επηρεάσει την ομάδα το ζήτημά του.

Οι «κυανέρυθροι» σε μια προσπάθεια να πείσουν τον 26χρονο φορ είτε να ανανέωσει την συνεργασία του είτε να να δεχτεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο είχαν διαμηνύσει στον παίκτη ότι αν με την είσοδο του 2017 δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη, θα έμπαινε στο περιθώριο. Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό θέμα και το κατά πόσο ο Ανσαριφάρντ θα ήταν συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας, υπήρχε και το ηθικό θέμα, αφού δεν γίνεται ο παίκτης να παίζει παιχνίδια εις βάρος του συλλόγου.

Έτσι, το μήνυμα που είχε σταλεί στον Ανσαριφάρντ ήταν ότι από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έμενε πάγκο ή ακόμα και εκτός αποστολής. Στην προπόνηση της Τρίτης όμως, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο σχήμα που δοκίμασε για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες είχε τον Ανσαριφάρντ στο βασικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος ο Σερβοέλληνας τεχνικός τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.

Να θυμίσουμε ότι ο Ανσαριφάρντ από 1η Ιανουαρίου έχει αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του για το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση στην ομάδα μόνο εύκολη δεν είναι και την Πέμπτη θα περιμένουμε να δούμε οριστικά αν ο Ιρανός θα είναι κανονικά στην αρχική ενδεκάδα ή θα ξεκινήσει σιγά σιγά να μπαίνει στο περιθώριο. Ο Ενγκόνγκ πάντως περιμένει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα