«Ο Παναθηναϊκός χρωστάει ακόμα για τον Ιβανόφ»
Ο Ιβάν Ιβανόφ είναι... κομμένος στον Παναθηναϊκό και η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ από την οποία αποκτήθηκε, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του έμπειρου αμυντικού. Μάλιστα, όπως τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου από την γείτονα χώρα, οι «πράσινοι» ακόμα χρωστάνε λεφτά για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
«Αν αποφασίσουμε να πάρουμε τον Ιβάνοφ μπορούμε να το κάνουμε χωρίς χρήματα. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα για τη μεταγραφή του, αφού δεν γνωρίζουμε την κατάσταση που ισχύει για τον ίδιο» αναφέρει το «gong.bg».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
