Καμπατάς: «Ο Σισοκό θα ήθελε να παίξει Ελλάδα»!

Καμπατάς: «Ο Σισοκό θα ήθελε να παίξει Ελλάδα»!

Δημήτρης Τομαράς
Καμπατάς: «Ο Σισοκό θα ήθελε να παίξει Ελλάδα»!

bet365

Ο εκ των μάνατζερ του Αλί Σισοκό, Ερχάν Καμπατάς, μετέφερε στο Gazzetta.gr την διάθεση και την επιθυμία του πελάτη του να παίξει στην Ελλάδα.

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον Καμπατάς για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού - για μία ακόμα μεταγραφική περίοδο - για τον Αλί Σισοκό. Τον 29χρονο Γάλλο άσο που ανήκει στην Άστον Βίλα και έχει 12 ματς φέτος.

Ο εκ των εκπροσώπων του παρουσιάστηκε ενήμερος για τα όσα διαρρέονται και γράφονται για τον Ολυμπιακό: «Επίσημη έγγραφη πρόταση δεν μας έχει έρθει, ωστόσο ξέρουμε πως υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Ελλάδα».

Σχετικά με τις σκέψεις και τις προθέσεις του άλλοτε άσου και αριστερού μπακ των Λίβερπουλ και Βαλένθια ο Ερχάν Καμπατάς υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Ο Αλί έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο Σισοκό θα ήθελε να παίξει στην χώρα σας! Του αρέσει πολύ και έχει ακούσει καλά σχόλια και πράγματα. Εφόσον έχουμε επίσημο και ουσιαστικό ενδιαφέρον με Ολυμπιακό θα συζητήσουμε πολύ σοβαρά αυτήν την περίπτωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα