Το γκολ Νο4 του Μαρκάνο και ο Ολυμπιακός

Το γκολ Νο4 του Μαρκάνο και ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Το γκολ Νο4 του Μαρκάνο και ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ιβάν Μαρκάνο σημείωσε και 4ο γκολ με την φανέλα της Πόρτο, φτάνοντας στην κορυφαία επιθετική του επίδοση μετά την σεζόν του με Ολυμπιακό το 2011-2012!

Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός βρήκε δίχτυα στο Πόρτο - Μορεϊρένσε. Ήταν 4ο του φετινό γκολ. Στο ίδιο ματς είχε και 1 ασίστ.

Ουσιαστικά ο Ιβάν Μαρκάνο τόσα γκολ δεν είχε βάλει καλά καλά τις τελευταίες 3 περιόδους. Το επιθετικό του ρεκόρ ήταν τα 5 τέρματά του με Ολυμπιακό την σεζόν 2011-2012 (σ.σ. είχε και 4 ασίστ)!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα