To come back του Σεμπά
Ο Μπέντο καλείται να αποφασίσει το εάν θα συνεχίσει με δίδυμο στόπερ Βιάνα και Ρέτσου ή εάν θα πάει σε τρικ τύπου Μιλιβόγεβιτς ή Ντε Λα Μπέγια. Και αυτό διότι ο Μποτία παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος ενώ πρόβλημα συνεχίζει να έχει ο Ομάρ.
Μένει επίσης να κριθεί το κατά πόσον θα χριστεί ξανά βασικός ή όχι ο Λεάλι. Για τον Καπίνο πάντως δεν ήταν μόνο αγωνιστικά τα κριτήρια αλλά και θέμα νοοτροπίας και προσέγγισης των προπονήσεων. Ο Σεμπά κατά τα άλλα πρόκειται να επιστρέψει αποστολή και να είναι ξανά βασικός. Φιγκέιρας, Μάρτινς, Φορτούνης, Μάριν κα Ιντέγε λογικά θα είναι ξανά βασικοί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
