Χριστόπουλος: «Οπως έπρεπε»
Στις απουσίες αλλά και στα ψυχικά αποθέματα που έβγαλε ο Λεβαδειακός στάθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας όσο και καθοριστικό για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς. Γνωρίζετε ό,τι έχουμε πάρα πολλές απουσίες. Κάποια παιδιά παίζουν σε συνεχόμενα ματς και είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε όλη αυτή την κατάσταση.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, όταν ο αντίπαλος –στην πρώτη του ευκαιρία- και πάλι μετά την Τούμπα, σκοράρει. Αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία των παικτών. Πραγματικά όμως σήμερα η ομάδα στάθηκε όπως έπρεπε, έβγαλε όλα τα ψυχικά αποθέματα και πάλεψε για να γυρίσει το ματς.
Δεν το καταφέραμε, αλλά μπορώ να είμαι μόνο ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και πιστεύω ό,τι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη για εμάς»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
