Τρία προβλήματα για Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Τρία προβλήματα για Μπέντο

bet365

Οι Μποτία και Μάρτινς συνεχίζουν να απέχουν από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης σε Ολυμπιακό ενώ συντηρητικά κινείται ακόμα ο Λεάλι.
Αφήνοντας πίσω τους τη νίκη επί της Ξάνθης, με την οποία διατήρησαν τη διαφορά τους στην κορυφή της Super League, οι παίκτες του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον αποκλειστικά στον επικείμενο αγώνα Κυπέλλου (Τετάρτη, 19:30) με τον Άρη.
Απόντες από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν οι Μάρτινς και Μποτία. Ο πρώτος συνεχίζει θεραπεία και ατομικό και ο δεύτερος ατομικό και ανεβάζει ρυθμό, για να μπει σε κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Πιο συντηρητικά κινήθηκε ο Λεάλι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση και προφυλάσσεται. Την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα