Κοντά σε Παρέδες ο Ολυμπιακός (vids)

Gazzetta team
Κοντά σε Παρέδες ο Ολυμπιακός (vids)

bet365

O Ολυμπιακός ψάχνει για δεξί μπακ και σύμφωνα με τους Ιταλούς τον βρήκε στο πρόσωπο του Χουάν Κάρλος Παρέδες που ανήκει στην Γουότφορντ.

Μετά την απόκτηση των Ανσαριφάρντ και Σισoκό, στον Ολυμπιακό έριξαν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός παίκτη που να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας. Σύμφωνα λοιπόν με τον έγκυρο σε μεταγραφικά θέματα Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αυτός θα είναι ο Χουάν Κάρλος Παρέδες. Ο 29χρονος μπακ μπορεί τα δύο προηγούμενα χρόνια να είχε αρκετά ματς στην Γουότφορντ, όμως φέτος έχει μόλις μία συμμετοχή και αυτή στο Λιγκ Καπ με την Τζίλινγχαμ.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» τον προσέγγισαν και εισέπραξαν την θετική διάθεση του για να έρθει στην Ελλάδα, αν βρεθεί λύση με το συμβόλαιο που έχει με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο Παρέδες είναι 68 φορές διεθνής με το Εκουαδόρ, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ουρακάν, Μπαρτσελόνα (του Εκουαδόρ), Ντεπορτίβο Τσουένκα, Ροτσαφουέρτε, Ντεπορτίβο Κίτο και Γρανάδα. Είναι κυρίως δεξί μπακ - χαφ. Από πλευράς Πειραιωτών δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια σχετική επιβεβαίωση, ωστόσο από πηγές κοντά στην ομάδα προκύπτει πως το θέμα είναι ιδιαίτερα προχωρημένο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα