Τρέλα για το ντέρμπι!

Μπορεί να απομένουν δέκα μέρες μέχρι το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους, μπορεί να μεσολαβεί το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη αλλά για τους οπαδούς της Ενωσης τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Απαντες περιμένουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύεται και από την προπώληση, η οποία έχει φτάσει στις 5.000!
Ο αριθμός είναι εντυπωσιακός αν αναλογιστούμε ότι έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας μέχρι τον αγώνα ενώ δεν έχουν μπει ακόμη στη... μάχη του εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Αυτό θα γίνει από την Παρασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι ο ρυθμός πώλησης -που ούτως ή άλλως είναι εντυπωσιακός- θα αυξηθεί κι άλλο!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.