Ο εκνευρισμός των Τριτσώνη και Κουκουλάκη για διαιτησίες!

Ο εκνευρισμός των Τριτσώνη και Κουκουλάκη για διαιτησίες!

bet365

Το Ατρόμητος - Ολυμπιακός ήταν το τελευταίο χρονικά... κρούσμα κακής διαιτησίας, προκαλώντας την ενόχληση και τον εκνευρισμό των Τριτσώνη και Κουκουλάκη! Διαβάστε το σχετικό story.
Στις τάξεις της ΚΕΔ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και ακόμα και δυσαρέσκεια και εκνευρισμός για τα διαρκή λάθη κυρίως των εποπτών τις τελευταίες εβδομάδες στις δύο διοργανώσεις.
Τόσο για την Σούπερ Λίγκα όσο και για το Κύπελλο. Το οφθαλμοφανές λάθος του επόπτη Κωσταρά με το γκολ οφσάιντ των Περιστεριωτών στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός σχεδόν εξόργισε τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη που θα πάρουν άμεσα τα μέτρα τους για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση.
Οι επικεφαλής της διαιτησίας δεν μπορούν να αποδεχθούν σε καμία των περιπτώσεων πως βοηθοί που είτε είναι διεθνείς είτε έχουν πολύ μεγάλη πείρα κάνουν τόσο σοβαρά ατοπήματα στις υποδείξεις τους και μάλιστα συγκριτικά με σχετικά άπειρους επόπτες. Η διαπίστωση πως βοηθοί με όχι τόσο μεγάλη εμπειρία τα πηγαίνουν καλύτερα σίγουρα δεν αρέσει καθόλου στους δύο αρμόδιους της ΚΕΔ.
Πρόκειται για λάθη που αφορούν διαφορετικές κατευθύνσεις και ομάδες, όμως στην ΚΕΔ / ΕΠΟ θεωρούν πως αυτή η εικόνα της διαιτησίας δεν βοηθάει την προσπάθεια της πλήρους αναβάθμισής της, που προσβλέπουν και θέλουν να πετύχουν. Επίσης είναι προφανές που αφουγκράζονται παράλληλα και την ενόχληση ή και την οργή των ομάδων, με χαρακτηριστικό τελευταίο παράδειγμα την επίσημη αντίδραση του Ολυμπιακού και ενώ είχε προηγηθεί και ανακοίνωση του Πλατανιά (σ.σ. πάλι για το Κύπελλο), ο οποίος επρόκειτο να κάνει και παράσταση διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ.
«Οι πάντες κρίνονται. Για όλα. Η... ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν πλέον», έλεγαν σε στενούς τους συνεργάτες οι κ.κ. Τριτσώνης και Κουκουλάκης, αφήνοντας να εννοηθεί φυσικά πως πλέον με αυτά τα λάθη που έχουν γίνει ούτε οι πεπειραμένοι διαιτητές και βοηθοί θα έχουν... ελαφρυντικά λόγω της πορείας τους και του... βιογραφικού τους.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα