Σκέψεις και για Τσόρι με Ατρόμητο!

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψεις και για Τσόρι με Ατρόμητο!

bet365

Μετά την επανεμφάνιση των Καμπιάσο, Μάριν κόντρα στην Μπεσίκτας, πλησιάζει η ώρα του! Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι έτοιμος για επιστροφή στην δράση στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο!

Στο μυαλό του Μπέντο δεν υπήρχε καν. Όμως ο Πορτογάλος δεν είναι πια... κάτοικος Πειραιά, η κατάσταση άλλαξε στον Ολυμπιακό και πλέον ξανά ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ξανά σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας, ο Βασίλης Βούζας σκέφτεται αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εξάλλου την επόμενη εβδομάδα υπάρχει η ρεβάνς στην Πόλη και χρειάζονται ανάσες, ροτέισον και... φρεσκάρισμα. Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Τσόρι. Ήδη ο Βούζας κάνει σκέψεις για come back του Τσόρι ακόμα για 11άδα στην θέση του Φορτούνη και μετά από περίπου ένα τρίμηνο απραξίας θα φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα εντός έδρας ματς και η αντίδραση της εξέδρας για τον Αργεντίνο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον! Από κει και πέρα, ο τεχνικός των Πειραιωτών για το κέντρο της άμυνας λόγω του τραυματισμού του Μποτία, ετοιμάζει τους Ντα Κόστα και Ρέτσο. Ουσιώδεις δοκιμές και τελικές αποφάσεις βέβαια θα ληφθούν το Σάββατο, τόσο για 11άδα όσο και για αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα