«Ρομπέρτο γύρνα, ο Λεάλι δεν πιάνει ούτε... υπονοούμενο» (pic)

«Ρομπέρτο γύρνα, ο Λεάλι δεν πιάνει ούτε... υπονοούμενο» (pic)

Gazzetta team
«Ρομπέρτο γύρνα, ο Λεάλι δεν πιάνει ούτε... υπονοούμενο» (pic)

bet365

Δεκάδες μηνύματα αγάπης προς τον Ρομπέρτο, για να επιστρέψει στο Λιμάνι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που είδε τον Λεάλι να κάνει μοιραία λάθη και εν πολλοίς να ευθύνεται για τον αποκλεισμό από την Μπεσίκτας.

O... ξανθός, πλέον, Ρομπέρτο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την κόρη του και το γιο του που είχε γενέθλια κι ο κόσμος του Ολυμπιακού πλημμύρισε τη φωτογραφία του με δεκάδες μηνύματα ζητώντας του να επιστρέψει... χθες στο Λιμάνι.

«Γύρνα πίσω υποφέρουμε».

«Σ' αγαπάμε και μας λείπεις αρχηγέ. Γύρνα αμέσως να μας κάνεις περήφανους ξανά».

«Πάρε το πρώτο για Βενιζέλος και έλα, θα σου κάνουμε άγαλμα γιατί μας γλεντάνε».

 

«Ρομπέρτο γύρνα πίσω».

«Ρομπέρτο γύρνα στον Ολυμπιακό, σ' αγαπάμε και σε θέλουμε! Θέλω να είσαι χαρούμενος και ο Ολυμπιακός σε έκανε χαρούμενο».

«Αρχηγέ Ρομπέρτο γύρνα ή έστω τηλεφώνα».

«Γύρνα πίσω, ο άλλος δεν πιάνει ούτε υπονοούμενο».

«Γύρνα στο Λιμάνι».

Και άλλα τέτοιου είδους μηνύματα υπάρχουν στην παρακάτω φωτογραφία του Ισπανού, που η αλήθεια είναι ότι λατρεύτηκε όσο λίγοι ξένοι. Και όχι μόνο από τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά απ' όλο το φίλαθλο κοινό.

Θυμίζουμε ότι στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ρομπέρτο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας μέσω της κάμερας του gazzetta.gr, ενώ στην τελευταία του συνέντευξη στο gazzetta.gr δεν έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα.

Λας Πάλμας - Βιγιαρεάλ με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα.

Ahora si...!!! #bdayboy #Beli #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Jimenez (@_robertojimenez_) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα