Η «ερυθρόλευκη» προθεσμία και οι εξελίξεις που έρχονται...

Η «ερυθρόλευκη» προθεσμία και οι εξελίξεις που έρχονται...

Δημήτρης Τομαράς
Η «ερυθρόλευκη» προθεσμία και οι εξελίξεις που έρχονται...

bet365

Από πηγές από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνονται οι συζητήσεις με περιπτώσεις προπονητών από Γαλλία και πως υπάρχει... προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης.

Από την πρώτη στιγμή που είχε τεθεί θέμα Μπέντο και εδώ και αρκετό καιρό ο Μοντανιέ ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο αρχικός δισταγμός του Γάλλου να αναλάβει τέτοια περίοδο τον Ολυμπιακό... φρέναρε κάπως τις συζητήσεις και οδήγησε σε υπηρεσιακό τεχνικό τιμ στην ομάδα, ωστόσο το όνομά του έχει επιστρέψει για τα καλά. Για τώρα οι Μοντανιέ και Γκαρντ παραμένουν στο προσκήνιο για τον πάγκο των πρωταθλητών. Φυσικά και δεν είναι οι μόνοι αλλά είναι εκείνοι που φιγουράρουν ψηλότερα στην λίστα του πειραϊκού συλλόγου.

Από πηγές από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως έχουν γίνει συζητήσεις με περιπτώσεις από Γαλλία (σ.σ. γίνεται λόγος κυρίως για μία χωρίς να αναφέρεται το όνομα) και ότι υπάρχει προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης για απαντήσεις προκειμένου να αναλάβουν άμεσα.

Εάν δεν προχωρήσει αυτό το πρότζεκτ οι πρωταθλητές θα πάνε στις άλλες λύσεις που έχουν στα υπόψιν. Ο Τάκης Λεμονής είναι μία από αυτές που βρίσκεται ψηλά στην λίστα και αν δεν ευοδωθούν οι επαφές, είναι πιθανόν να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού ακόμα και για ένα μικρό διάστημα και μέχρι τέλους της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα