Μάριν: «Να τελειώνουμε με το πρωτάθλημα»
Στην πρώτη του Τάκη Λεμονή στον πάγκο όχι μόνο επέστρεψε στην δράση αλλά και βοήθησε τον Ολυμπιακό να γυρίσει το εις βάρος του σκορ. Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν ο οποίος ήταν και ο πολυτιμότερος του αγώνα κόντρα στον Πλατανιά.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τελειώνουμε γρήγορα με την κατάκτηση του τίτλου, πριν τα ημιτελικά του Κυπέλλου, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα μετά από καιρό και με καλή απόδοση. Είναι δύσκολο να είσαι εκτός, προετοιμάστηκα όμως και περίμενα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova για να προσθέσει
«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας γύρισε το παιχνίδι και περήφανος για αυτήν, πρέπει να τελειώνουμε με το πρωτάθλημα για να συγκεντρωθούμε στο Κύπελλο. Αν εξαιρέσεις πέντε λεπτά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν κακοί, είχαμε την πρόθεση να διατηρήσουμε την κατοχή της μπάλας και τις απαραίτητες τοποθετήσεις για να έρθουν τα γκολ.
Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet.
Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν θυμωμένοι, μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να μπούμε μέσα και να βγάλουμε αντίδραση. Δείξαμε στον κόσμο και στον αντίπαλό μας ότι ήμαστε μέσα στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε. Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μας και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα είναι δύσκολο γιατί περιμένω να παίξουν πολύ αμυντικά και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την άμυνα τους. Πρέπει να κερδίσουμε, θα το κάνουμε ξεκάθαρο αυτό, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό και να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της αναμέτρησης»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
