Το σκέφτονται σοβαρά για Σάμπο

Ο Σλοβάκος μέσος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι του 2016 δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Ισραήλ. Ο δανεισμός του πέρασε από χίλια κύματα και στις διαπραγματεύσεις οι παράγοντες της Μπεϊτάρ πέτυχαν και έβαλαν οψιόν αγοράς που αγγίζει τις 200.000 ευρώ.
Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).
Ο Σάμπο προσαρμόστηκε στο Ισραήλ, έκανε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπεϊτάρ, θέλει να παραμείνει, κάτι που το σκέφτεται σοβαρά η διοίκηση της ισραηλινής ομάδας.
«Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι Σάμπο θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν Τον εμπιστεύομαι. Καταλαβαίνω ότι διανύει περιόδους με σκαμπανεβάσματα, αλλά βλέπω κάποιες δυνατότητες σε αυτόν τον παίκτη και πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν» είπε σήμερα σε Μέσα της Σλοβακίας, ο Ελί Ταλιμπ, πρόεδρός της Μπεϊτάρ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.