Αιγινιακός - Πανελευσινιακός 0-0
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχαν ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όπως στο 15' με τον Ζούρκο και στο 22΄με τον Μουκίδη όμως το γκολ δεν ήρθε. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Βλάχου έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο που θα έδινε παράλληλα και μεγάλη ανάσα στην μάχη που δίνει για την σωτηρία.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Μουκίδης (46’ Φασίδης), Γκατσολάρι (84’ Σκραπάρας), Ζγκούρι (80’ Ρανγκέλοφ), Μπουρντουζάν.
Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με υψηλές αποδόσεις (21+).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης (65’ Σταματάκης), Κρισμάρεβιτς, Αγγελούδης (60’ Κασνέτση), Πρίντεμπς (83’ Κωστόπουλος), Νίασον.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
