Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν 0-2
Η Παρί συνεχίζει να ελπίζει για τον τίτλο, παίρνοντας δύσκολη νίκη με 2-0 επί της Ανζί. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Παριζιάνων ήταν ο Ντι Μαρία, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το ματς ήταν ανοιχτό από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον Τραπ να κάνει κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις.
Το πρώτο γκολ, όμως, ήρθε για την Παρί με τον Ντι Μαρί στο 28’. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο, απείλησαν και πάλι με αξιώσεις σε 2-3 περιπτώσεις, όμως ο Γερμανός κίπερ ήταν σε πολύ καλή μέρα. Έτσι, στο 84’ οι Παριζιάνοι τελείωσαν τα πάντα, όταν και πάλι ο Ντι Μαρία έκανε το τελικό 0-2 έπειτα από ασίστ πάρε-βάλε του Μόουρα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
