«Το ίδιο άτομο σκότωσε και τον δεύτερο γιο μου» (vid)

Θοδωρής Βασίλης
«Το ίδιο άτομο σκότωσε και τον δεύτερο γιο μου» (vid)

bet365

Η Αργεντινή θρηνεί για άλλο ένα θύμα της οπαδικής βίας με τον πατέρα του οπαδού που έπεσε στο κενό να τονίζει ότι υπεύθυνος είναι ο άνθρωπος που είχε σκοτώσει και τον άλλο του γιο το 2012.

Οπαδός της Μπελγράνο έπεσε στο κενό κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την Ταγιέρες όταν δέχτηκε επίθεση από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας θεωρώντας τον φίλο της Ταγιέρες. Ο πατέρας του θύματος μιλώντας για το περιστατικό τόνισε πως υπάρχει συγκεκριμένος άνθρωπος πίσω από την εγκληματική ενέργεια και όπως αποκάλυψε ο γιος του συνάντησε στην εξέδρα τον άνθρωπο που είχε σκοτώσει το άλλο του παιδί το 2012 και προσπάθησε να σκοτώσει και τον δεύτερό του γιο.

«Σκότωσε τον ένα μου γιο και τώρα θέλει να μου πάρει ακόμα έναν. Ο γιος μου ούτε έκλεβε στο γήπεδο, ούτε είχε κάποιο τατουάζ της Ταγέρες. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή πριν πέντε χρόνια μου σκότωσαν τον άλλο γιο μου. Και αυτός ο γιος μου συνάντησε έναν από αυτούς που τον σκότωσαν».

Στη συνέχεια ο άτυχος πατέρας αποκάλυψε και το όνομα που ευθύνεται για τη νέα τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του. Ο άνθρωπος αυτός ονομάζεται Όσκαρ Γκόμες ο οποίος την ώρα του επεισοδίου φώναζε πως ο Εμάνουελ είναι οπαδός της Ταγιέρες προτρέποντας τους υπόλοιπους οπαδούς να τον δείρουν.

Μίντλεσμπρο - Αρσεναλ με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

«Ο Όσκαρ Γκόμες είναι μικρός άνθρωπος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Προέτρεψε όλους όσους ήταν εκεί να δείρουν τον γιο μου και να κάνουν ό,τι έκαναν, λέγοντας ότι είναι οπαδός της Ταγιέρες».

Τα λεγόμενα του πατέρα του Εμάνουελ επιβεβαίωσε και ο κολλητός του ο οποίος είχε πάει μαζί του στο γήπεδο. «Ο Εμάνουελ είναι οπαδός της Μπελγράνο. Σε όλα τα παιχνίδια πάμε στο γήπεδο. Είχε προβλήματα με αυτόν τον τύπο από πριν και όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αυτός του είπε να φύγει».

Ήδη η αστυνομία έχει προβεί στην σύλληψη δύο οπαδών ενώ αναζητούνται άλλοι δύο.

 

Τελευταία Νέα