Από τον Ολυμπιακό στην... Ινδονησία!

Από τον Ολυμπιακό στην... Ινδονησία!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στην Ινδονησία συνεχίζει την καριέρα του, ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια πέρασε και από τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ μετά την σύντομη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» (2012/13) συνέχισε σε Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, Μπαστιά και Ουνιβερσιτάριο μένοντας ωστόσο στα ρηχά κυρίως λόγω του δύστροπου χαρακτήρα του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής την τελευταία πενταετία έχει αγωνιστεί σε ελάχιστα ματς και προσπαθεί να σώσει την καριέρα του παίζοντας στην Ινδονησία.

Η Αρέμα είναι ο σύλλογος που του εμπιστεύθηκε μια θέση στο ρόστερ του δίνοντας του τη φανέλα με το Νο. 20.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα