Ξάνθη: Έδειξε ότι είχε ταβάνι!

Ξάνθη: Έδειξε ότι είχε ταβάνι!

bet365

Η Ξάνθη πάλεψε για την είσοδό της στα πλέι οφ, αλλά δεν μπόρεσε να αποτελέσει τελικά τον βασικό αντίπαλο του Πανιώνιου. Το gazzetta.gr κάνει το... ταμείο των Ακριτών.

Ο Λουτσέσκου έδειξε και φέτος γιατί ήταν από τους καλύτερους τεχνικούς του πρωταθλήματος, ο Γιουνές ήταν η αποκάλυψη της φετινής Super League αλλά η Ξάνθη δεν μπόρεσε να «χτυπήσει» την είσοδό της στα πλέι οφ.

Οι Ακρίτες, διέθεταν ένα αξιόμαχο και πολύ καλό σύνολο που όμως έδειξε να έχει ταβάνι. Η 6η θέση αποδίδει δικαιοσύνη για το σύνολο που «έχτισε» ο Χρήστος Πανόπουλος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τερμάτισε: 6η με 48 βαθμούς (13 νίκες, 9 ισοπαλίες, 8 ήττες), με ενεργητικό 34 γκολ και παθητικό 25.

O καλύτερος: Γιουνές. Σημείωσε 17 γκολ και 3 ασίστ. Τι άλλο να πούμε;

Κατώτερος των προσδοκιών: Σολτάνι. Πέτυχε μόλις δύο γκολ, στην πιο στείρα χρονιά του από το 2013 όπου και πάτησε το πόδι του στην Ξάνθη. Σίγουρα περίμεναν πολλά περισσότερα από τον 32χρονο Αλγερινό οι Ακρίτες.

Αξίζει μεταγραφή: Βασιλακάκης. Από τους πιο σταθερούς παίκτες των Ακριτών και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας εντυπωσιακά γκολ. Γενικότερα έχει «παίξει» το όνομά του στο ρεπορτάζ των «μεγάλων» δεν θα εκπλαγούμε αν τον δούμε σε έναν από αυτούς.

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Ήρθε το Γενάρη στην Ξάνθη με αρκετές καλές συστάσεις. Πέρα από μια έκλαμψη με τον Παναιτωλικό, δεν έδειξε ποτέ ότι μπορεί να στηριχτεί στις ικανότητές του ο Λουτσέσκου, τελειώνοντας τη σεζόν με 10 ματς στη Super League και κανένα γκολ ή ασίστ.

Θα θυμάται: Σίγουρα το διπλό στη Λεωφόρο. Και σίγουρα την γκολάρα του Βασιλακάκη.

Θέλει να ξεχάσει: Το σερί των τριών αγώνων που ουσιαστικά την έθεσαν εκτός πλέι οφ. Εχασε στην Κέρκυρα, αναδείχθηκε ισόπαλος με το Λεβαδειακό στα Πηγάδια και πήρε στα Γιάννενα. Στη συνέχεια Νίκησε τον Παναιτωλικό αλλά ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα με την ισοπαλία στην Τρίπολη. Κόντρα σε βατούς αντιπάλους, λύγισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα