Κέρκυρα: Μια περίεργη σεζόν...

Κέρκυρα: Μια περίεργη σεζόν...

bet365

Πολλά σκαμπανεβάσματα, μια μεγάλη εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, μια τεσσάρα στο Περιστέρι και μονάδες που έκαναν την διαφορά. Κάπως έτσι ήταν η φετινή σεζόν της Κέρκυρας!

Η παραμονή ήταν ο στόχος της Κέρκυρας από την αρχή της προετοιμασίας. Τελικά αυτός ο στόχος επετεύχθη από αρκετά νωρίς στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η χρονιά ήταν αρκετά περίεργη για τους «Φαίακες» και με αλλαγή προπονητή στο φινάλε. Σε γενικές γραμμές, η 10η θέση στο πρωτάθλημα άφησε άπαντες ικανοποιημένους...

Τερμάτισε: Στην 10η θέση. Η Κέρκυρα με 8 νίκες, 8 ισοπαλίας και 22-43 τέρματα.

Ο καλύτερος: Τουράμ. Πρώτος σκόρερ στην ομάδα με 8 τέρματα, ήταν μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.

Κατώτερος των προσδοκιών: Ντιμιτρόφσκι. Επέστρεψε στην ομάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας με πολλές φιλοδοξίες, αλλά όποτε αγωνίστηκε απογοήτευσε, μένοντας στις 17 συμμετοχές.

Αξίζει μεταγραφή: Κουτζαβασίλης. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις ακόμα και στις... βαριές ήττες της ομάδας. Αγωνίστηκε στα 27 από τα 30 παιχνίδια και ήταν από τους MVP της χρονιάς για τους «Φαίακες».

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Ονίλο. Ήρθε στην ομάδα τον χειμώνα ώστε να βοηθήσει στην γραμμή κρούσης, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να κερδίσει μια θέση σε αυτή.

Θα θυμάται: Την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη, με αυτό το 0-0 στο Φάληρο να είναι η καλύτερη της εμφάνιση στο πρωτάθλημα, μετά το 1-4 επί του Ατρόμητου.

Θέλει να ξεχάσει: Τις τρεις πεντάρες (δύο από ΠΑΟΚ, μία από ΑΕΚ) και τις δύο τεσσάρες (με Παναιτωλικό και Βέροια) που της... χάλασαν την φετινή εικόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα