Ατρόμητος: Ακόμα μια σεζόν χωρίς Ευρώπη...

Ατρόμητος: Ακόμα μια σεζόν χωρίς Ευρώπη...

Ατρόμητος: Ακόμα μια σεζόν χωρίς Ευρώπη...

bet365

Στο Περιστέρι είχαν... καλομάθει με την Ευρώπη κάθε καλοκαίρι και φέτος ήθελαν να επιστρέψουν σε αυτή. Τελικά δεν τα κατάφεραν, σε μια σεζόν που σίγουρα επιτυχημένη δεν τη λες...

Τρεις αλλαγές προπονητών έγιναν φέτος στον Ατρόμητο! Οι Περιστεριώτες, το καλοκαίρι στήριξαν τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές τον απομάκρυναν. Ακολούθησε ο Κορακάκης και η χρονιά τελείωσε με τον Σα Πίντο. Μια μέτρια προς κακή σεζόν για τον Ατρόμητο, που έμεινε και πάλι εκτός Ευρώπης, ολοκληρώθηκε με τους Σπανό, Αγγελόπουλο να ετοιμάζουν πολλές αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν.

Τερμάτισε: Στην 8η θέση. Ο Ατρόμητος με 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 29-38 τέρματα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο καλύτερος: Λε Ταλέκ. Ο επιθετικός του Ατρόμητου ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 6 τέρματα.

Κατώτερος των προσδοκιών: Τόνσο. Στον Ατρόμητο περίμεναν περισσότερα από τον Αργεντινό. Τον έφεραν στην Ελλάδα με σκοπό να γίνει ο οργανωτής των Περιστεριωτών και με ελάχιστες εξαιρέσεις, αυτό δεν το κατάφερε.

Αξίζει μεταγραφή: Κατράνης. Ο νεαρός μπακ του Ατρόμητου πήρε το... βάπτισμα του πυρρός την φετινή σεζόν και τα πήγε περίφημα. Αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια έχοντας και 1 ασίστ. Ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων...

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Παντελιάδης. Ήρθε τον χειμώνα ως δανεικός από την Ομόνοια για να βοηθήσει στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Τελικά με μόλις 3 συμμετοχές, πέρασε σχεδόν απαρατήρητος...

Θα θυμάται: Την νίκη στην Τούμπα! Το 3-4 και ο τρόπος με τον οποίο αυτό ήρθε κόντρα στον ΠΑΟΚ, είναι ό,τι κρατάει ο Ατρόμητος από την φετινή σεζόν.

Θέλει να ξεχάσει: Την πιο βαριά του ήττα φέτος, εκείνο το 1-4 από την Κέρκυρα στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που όλα πήγαν στραβά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα