Παναθηναϊκός: Κάθε πέρσι και καλύτερα

Παναθηναϊκός: Κάθε πέρσι και καλύτερα

Παναθηναϊκός: Κάθε πέρσι και καλύτερα

bet365

Οι «πράσινοι» μπήκαν στη σεζόν με όνειρα και στόχους όμως διαπίστωσαν σχετικά γρήγορα ότι θα έπρεπε να τους αναθεωρήσουν.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Εβερτον – Γουότφορντ, αν ο Λουκάκου ανοίξει το σκορ (21+).

Μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στην κατάρρευση του Οκτωβρίου-Νοεμβρίου και στην αλλαγή προπονητή. Η έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη βελτίωσε την συνολική κατάσταση της ομάδας, πέτυχε δύο σερί νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και έβαλε την βάση για την επόμενη σεζόν σε ότι έχει να κάνει με το χτίσιμο του Παναθηναϊκού.


Τερμάτισε: Στην τρίτη θέση με 57 βαθμούς, έχοντας 16 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες.

O καλύτερος: Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 22 φορές και ήταν ο ηγέτης του «τριφυλλιού».

Κατώτερος των προσδοκιών: Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε στα χέρια του ένα πολύ καλό ρόστερ και απέτυχε να δημιουργήσει μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό.

Αξίζει μεταγραφή: Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος ήταν «βράχος» στα μετόπισθεν και θα μπορούσε για... πλάκα να παίξει σε προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός έγραψε... ιστορία για όσα έκανε εκτός γηπέδων και την εξαφάνισή του στο τέλος του 2016!

Θα θυμάται: Τις δύο σερί νίκες σε ντέρμπι με τον Ουζουνίδη στον πάγκο. 1-0 τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο και 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Θέλει να ξεχάσει: Οκτώβριο και Νοέμβριο, όπου έχασε την δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα