ΑΕΚ: Με τα ups και τα downs

ΑΕΚ: Με τα ups και τα downs

ΑΕΚ: Με τα ups και τα downs

bet365

Επρεπε ν' αλλάξει δύο προπονητές για να μπει σε κανονική τροχιά. Η ΑΕΚ έσωσε την χρονιά της στο τέλος της κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Μανόλο Χιμένεθ.

Μπήκε στη σεζόν έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο την προηγούμενη σεζόν. Η ΑΕΚ έκανε και ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι (Αλμέιδα, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι) αλλά δεν της βγήκαν όπως θα περίμενε και σε συνδυασμό με τις λανθασμένες επιλογές τεχνικών (Κετσπάγια, Μοράις) βρέθηκε να κυνηγάει μέχρι και την είσοδό της στα play off. Εν τέλει έσωσε την χρονιά βρίσκοντας προπονητή (Μανόλο Χιμένεθ) και παίκτες (Βράνιες, Αραούχο).

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τερμάτισε: Στην 4η θέση και το κατάφερε -με δυσκολία- χάρη στον Μανόλο Χιμένεθ που την ανέλαβε 7η στις 17 Ιανουρίου και επί των ημερών του έκανε μόλις μία ήττα η ομάδα.

O καλύτερος: Σέρχιο Αραούχο. Τι να πει κανείς για τον Αργεντινό φορ που ήρθε στα μισά και κατάφερε να κερδίσει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους με την αγωνιστική του αξία. Με 8 γκολ σε 14 ματς πήρε την ΑΕΚ απ' το χέρι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο...

Κατώτερος των προσδοκιών: Τάσος Μπακασέτας. Αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και με όλες τις ομάδες να ενδιαφέρονται για χάρη του αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Σ' αυτό ωστόσο για να είμαστε τίμιοι με τον ποδοσφαιριστή ευθύνεται πολύ (στο μεγαλύτερο ποσοστό) η ΑΕΚ και ο τρόπος αξιοποίησής του.

Αξίζει μεταγραφή: Αντρές Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ καταδεικνύει απίστευτη διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή του. Συνιστά τον καλύτερο κόφτη και ήδη τον τσεκάρουν ομάδες στο εξωτερικό.

Πέρασε και δεν ακούμπησε: Ούγκο Αλμέιδα: Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε για να λύσει το πρόβλημα στην γραμμή κρούσης και αποδείχτηκε ο ίδιος... πρόβλημα, αφού δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει σε επίπεδο ετοιμότητας!

Θα θυμάται: Την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου (δεύτερη σερί σεζόν) με το μεγάλο διπλό μέσα στο Φάληρο. Ήταν το πρώτο έπειτα από 7 χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται...

Θέλει να ξεχάσει: Την εικόνα της και τα αποτελέσματά της την περίοδο που στον πάγκο της καθόταν ο Μοράις, τουλάχιστον καταστροφική. Λίγο ακόμη και θα χάνονταν τα πλέι οφ αφού η ΑΕΚ δεν κέρδιζε ούτε εντός ούτε εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα