Λεβαδειακός: Έπεσε και... ποντάρει στον Ηρακλή!

Λεβαδειακός: Έπεσε και... ποντάρει στον Ηρακλή!

bet365

Αγωνιστικά ο Λεβαδειακός έπεσε ωστόσο ποντάρει στην αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή από οφειλές προκειμένου να μείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.
Έχοντας φέτος τρεις αλλαγές προπονητών (σ.σ. Ντόστανιτς, Χριστόπουλος και στο τέλος Φαράντος) ο Λεβαδειακός από αγωνιστικής πλευράς δεν έσωσε την χρονιά. Έχοντας αρκετά προβλήματα με μεταγραφές που δεν του βγήκαν, τραυματισμούς και επιλογές προπονητών που δεν βοήθησαν ανάλογα οδηγήθηκε στην Football League. Συνολικά οι Βοιωτοί είχαν αρκετά ματς με κακή απόδοση που τους έφεραν σε τέτοια θέση. Ελπίζουν τώρα σε μόνιμη αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή (σ.σ. το τελευταίο χρονικά -6 για οφειλές σε παίκτες) για να σωθούν αυτοί.
Τερμάτισε: Χωρίς την τελευταία χρονικά αφαίρεση των 6 βαθμών του Ηρακλή είχε κλείσει την χρονιά 15ος με 26 βαθμούς και με υποβιβασμό μαζί με Βέροια.
O καλύτερος: Μιλιάζες. Από τους πιο σταθερούς αμυντικά παίκτες των Βοιωτών με εμπειρία και ποιότητα. Είχε και 2 γκολ και 4 ασίστ και έπαιξε περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον στο ρόστερ πέραν του κίπερ Ναμάσκο.
Κατώτερος των προσδοκιών: Βαγγέλης Μάντζιος. Από την μία οι τραυματισμοί του και από την άλλη η υπόθεση ντόπινγκ τον κλόνισαν. Για πρώτη χρονιά μετά από καιρό δεν σκοράρει διψήφιο αριθμό γκολ.
Αξίζουν μεταγραφή: Οι Πέτρος Γιακουμάκης και Τόνι Σίλβα αν και έβγαλαν και τραυματισμούς στην χρονιά, είχαν από 6 γκολ έκαστος. Ο Σίλβα είχε και 3 ασίστ.
Πέρασαν και δεν ακούμπησαν: Λάτσι και Σουμπίνιο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν προσέφεραν ιδιαίτερα. Γενικά αρκετές μεταγραφές του Λεβαδειακού δεν του βγήκαν.
Θα θυμάται: Το 0-0 που πήρε από Παναθηναϊκό αλλά και το δυνατό κλείσιμο της χρονιάς που έκανε με νίκη με Πανιώνιο.
Θέλει να ξεχάσει: Τις βαριές ήττες από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αλλά και την εμφανή... αδυναμία του στα εντός έδρας ματς. Επίσης τα ματς - κλειδιά που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων των Βοιωτών όπου είχε κάκιστες διαιτησίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα