Βασικά ερωτήματα για τα εισιτήρια
Το Νο1... μελανό σημείο ήταν ότι διατέθηκαν παρανόμως εισιτήρια που δεν είχαν καμία αρίθμηση. Τα πρώτα εισιτήρια που είχαν βγει είχαν barcode και όνομα πάνω τους αλλά δεν είχαν καμία αναφορά θέσης και Θύρας κάτι που δεν προβλέπεται.
Από εκεί και πέραν και ξέχωρα από το θέμα της κάρτας φιλάθλου που δεν έχει ισχύ, εξακολουθούν να προκύπτουν καίρια ερωτήματα. Πρώτον για ύπαρξη σωστού και ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού συστήματος που θα έπρεπε να υπάρχει με σύνδεση με τον αριθμό ΑΜΚΑ, την εφορία και όλα τα άλλα απαιτούμενα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία. Ένα ακόμα σκέλος είναι το ζήτημα της απουσίας των τουρνικέ και το πως θα εξελιχθεί ομαλά η είσοδος του κόσμου στις Θύρες. Και όλα αυτά διότι σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων θα πρέπει να βρεθούν άμεσα οι υπαίτιοι μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας από τα εισιτήρια. Κάτι που δεν είναι σαφές ότι μπορεί να γίνει με το υπάρχον καθεστώς.
Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
